Ik ga de wereld rond

Jonge vrouw betrokken bij gokken:

– april 2019 –

In een wanhopige tijd in mijn leven dacht ik, ik ga meedoen aan de staatsloterij.
Ik was thuisloos, ziek uit dienst. Contact met familie viel uit. Ik dacht wat nou als ik een paar miljoenen win, dan verdwijnen al mijn problemen. Dan koop ik een huis en ga de wereld rond.

Ik heb 6 maanden meegespeeld en heb alles bij elkaar 50 euro gewonnen. In het begin was ik nog naïef en dacht echt dat ik miljonair zou worden en fantaseerde over wat ik allemaal met dat geld zou kunnen doen. Ik betaalde elke maand 17,50 euro. Zonde van mijn uitkering. Ik leefde elke maand in een spanning van, wat als ik een miljoen win. Dat is mentaal niet goed voor je.  Elke 10e van de maand weer die spanning en uiteindelijk  teleurstelling van het niet winnen. Toen heb ik het automatisch meespelen stopgezet.

Nadat ik een tijdje niet meer meespeelde,  belde de staatsloterij mij op dat ze een leuke actie hebben, een gratis lot als je meespeelt. Toen heb ik vriendelijk bedankt en gezegd dat het mij die spanning en teleurstelling elke maand niet waard is. Toen zei die dame aan de telefoon, ik ga even overleggen met een collega en vervolgens kwam ze met: Wat als je maar 1 maand meespeelt? Dan heb je maar 1 maand spanning. Toen zei ik nee ik doe hier niet meer aan mee en ik verbrak de verbinding.

Ik vond haar reactie belachelijk, dan heb je maar 1 maand spanning. Ze stond daar totaal niet bij stil, wat die spanning met je kan doen als je al aan de afgrond zit. Denk niet ze geselecteerd worden om het hebben van een empathisch vermogen bij de staatsloterij.

Ik geloof niet meer in kansspelen.

Ik word zelf miljonair!

Met vriendelijke groet,

XXX