Ruzie tijdens gokken in Suriname

Ruzie tijdens gokken in Suriname eindigt in gewelddadige kappartij

kappartij, suriname, supermarkt, houwer, maart 2019

Afgelopen weekend hebben twee mannen het in een Chinese supermarkt in Suriname aan de stok gekregen. Een van de mannen heeft daarbij de ander meerdere kapverwondingen toegebracht met een houwer. Het gewelddadige voorval werd vastgelegd door de beveiligingscamera van het bedrijf.

Volgens informatie die deze website heeft bereikt, was een van de mannen bezig met het uitkiezen van zijn nummers voor een kansspel.

In de video is vervolgens te zien hoe een man in een blauw t-shirt voordringt en ook zijn nummers wil doorgeven aan de caissière. De man die op dat moment aan de beurt is, is daar niet van gediend en spreekt hem aan op zijn gedrag. Dit heeft niet het gewenste resultaat en de man duwt de arm van de voordringer weg. Deze rent vervolgens de winkel uit en stormt enkele seconden later de winkel weer in met een houwer en valt de man aan. Er ontstaat vervolgens een vechtpartij in de supermarkt, waarbij de voordringer meerdere malen met de houwer inhakt op de man. Deze zou hierbij gewond zijn geraakt.

Hoe ernstig de verwondingen zijn, is vooralsnog onduidelijk. De politie heeft nog geen officieel bericht hieromtrent naar buiten gebracht.

Boii…gewn kleine long box nanga a mang fuck a mang op shitt…??

Geplaatst door Rafael Holwijn op Zondag 24 maart 2019

Bron: dagonline.nl [ LINK ]